Tuesday, 20 October 2009

Itadakimas!!


Last wednesday, aku ke Sushi King yang terletak kat Jusco AU2 setiawangsa. Haa tujuannya nak beratur macam gambar kat atas ni. Sempat plak nik snap this pic sebabnya time ni aku duk beratur nak masuk. Dalam sejam gak kami berlima duk beratur tunggu turn. Actually last week, Sushi King ada member's day, so pape jenis sushi yang full moon plate korang eat just rm2 each. So memandangkan aku xpernah lagi try sushi ni so a bit excited nak try la. Hehe

So memang puas hati makan cuma seryes cepat kenyang makan sushi ni, i only eat 8 or 9 plate i think. Total kami berlima makan 40 plate, besh giler macam nak lagi, next time la plak pergi. Thanks to Razali, Farique, Nik, Gumbe..


p/s: Short entry since i'm totally busy with all assignment, mini project, quiz and so on. I will update my blog bila ada sikit masa rehat macam skank. have a good day. Oopss this is important date within next 3 weeks

25/10 - Open House Akak Gonjeng

26/10 - Submission Mini Project

31/10 - Presentation Mini Project

6/11 - Final Exam - First Paper

10/11 - Final Exam - Second Paper

12/11 - Final Exam - Third Paper

14/11 - Final Exam - Fourth Paper

17/11 - Final Exam - Fifth Paper

4 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

I xminat Japanese food, i makan asam pedas JOhor jer..
ceh kerek kann!
heheh..
btw nti jumpa kat umah Akak Gonjeng yer!

Hezesuze said...

alah..pojie xrasa betapa sedapnye shushi tu kan wan!! hehehe

wah schedule trpampang nama akak....agagagaga

WaN HaQQ said...

Pojie - Xtahu dapat join or x umah Akak gonjeng tu since no transport. Erm tengokla macam mana nanti xleh promise.

Hehe wan mmg lahir kat jepun.. hehe


Kak Heze - Hahaha best la akak gonjeng, nanti kena ajak abg pomen and 3 superwira akak tu try..

InsyaAllah ada peluang wan gi.. =)

farish H said...

sdapnya lme xmkn sushi