Monday, 12 October 2009

It's my MONTH!!

It's October!!~ so start from this year teringin nak wat wish list. It's kind of list what i want to have within a year i think for me la. So it will end next October, but if i couldn't have it within a year i will kept it for next year. Betol ke ayat aku? whatever la as long as i'm happy with what am i doing. So let's check it out..



Camera DSLR,
Since my sony digital camera termandi air laut last year, and tak dapat dibaiki so i need a new camera. So alang-alang nak replacement better i request DSLR since it's become phenomena to all people nowadays and i like the quality of the picture taken using DSLR. Since camera xde, raya hari tu pun aku sendiri terlupa nak snap gambo.. Already fill the request form and submit it to my boss, i don't know whether it will be approved or not. Just keep pray for it. =) hehe. I think it is the most important thing i need now!!

p/s: i just wish NIKON D60


Computer LCD Monitor,
Yeah one wish that i don't know bila nak tercapai ni. Actually aku memang dah guna LCD monitor but then tetiba rosak, nak baiki duk cari warranty entah kemana. So skank harga LCD Monitor mmg dah murah so i think better buy a new one since kalau beza tak banyak dengan baiki. Currently aku duk old CRT monitor pinjam yang kawan aku since dia duk letak tepi locker je tanpa buat pape kan. So at least aku guna la monitor yang besar gedabak ni. So i think before chinese new year aku kena dapatkan yang baru. Hurm..

p/s: tak kisah brand aper pun, janji LCD



Handphone,
Yeah i need a new handphone sebabnya my current handphone dah banyak problem tapi just use it and bersabar jer la kan. Actually i keep saving my money for ipod touch, but then ipod touch and iphone just lebey kurang just add some money then i will get an iphone. So aku pun fikir punya fikir, kalau ada rezeki nanti i will get it, when i don't know.. huhu Rasanya handphone yang aku guna skank dah masuk 4 tahun, banyak kenangan with current hp ni. Love it. =)

Kasut,
New shoes pun one of my wish list.
=)




Lil Toy,
I don't know why, but i like this kind cute lil teddy bear. So teringin nak collect bearista kat starbucks tu ikut country ke or ikut season dia. Will see later..


Sekian my wish list, rasanya kalau nak list bnyk lagi kan what i wish for.. nanti yang singgah pun naik meluat so better i keep it short. The most important thing i wish to be healthy and all people that i love also stay healthy and happy =)


p/s: =)

5 comments:

Hezesuze said...

perghhh...wish list ang wan...byk tu...hehehe

ermm bape budget camera DSLR tu ek..akak nk jgak...huhuhuhu

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhhh!!
Tu diahh!!
Baru ingat nk bg 1 wishlsit kat dia, teddy bear tuh sbb POjie suker teddy bear, kamu plak cute macam teddy bear..
Tp ble sebut StarBukc, i sudah tsedak²..
Sbb apa??
Sbb i xminum kopi, lebih² lagi dari Starbuck, dan i xsokong Israel!

WaN HaQQ said...

Kak Heze - Erm wan ada survey ngan kawan katanya skank Nikon D60 below RM2K

Pojie - Okey tetap nak lahar i kan? Siot jah!!~ neway nak bagi brand famous amos pun xpe janji comey =)

starbucks punya coffee besh!! can help

arasis said...

nk DSLR jgk!! in my wishlist jgk.huhuhu..

WaN HaQQ said...

Arasis aka Izza - hehe kan.. hopefully permintaan di luluskan.