Saturday, 3 October 2009

Rumah Terbuka : Faruq

Semalam

Kolej Kediaman Al-Faruq,

Organize
Eidulfitri Celebration with all resident's.

sponsored by
Daya Bersih



Thanks to MRC's and Staff Daya Bersih, makcik-makcik cleaner yang bersusah payah
juga menyiapkan juadah raya pada hari semalam. Dengarnya makcik-makcik tu buat kuih dan juga mee kari.

Juadah semalam, nasi beriani and Sate. Also lemang memang tak dilupakan lah.

Okeyla one of my friend already update about this
so check his blog:

The Beauty in Ugly

Pic pun dia dah upload so leh tengok from his blog.

Kami ex-mrc tiba agak lewat sebab duk tunggu and sambil tu plak dari berbaju melayu sempoi terus pakai satu set lengkap with songket.

huhu memenuhi tuntutan presiden.
menyokongla usaha mereka, tak salah pun and enjoy!! :)

p/s: next open house?


No comments: