Friday, 11 September 2009

Shopping Raya!!

Puasa cukup tak? Kalau tak cukup tak leh beraya!! hehe Cakap bab shopping aku akan terus jadi segar.. yang penat letih semua hilang. So aku personally ada duk survey kedai mana nak gi cari baju melayu, since this year aku tak sempat nak gi tempah. Zaki ada bagitahu suh gi tengok dekat wisma yakin..




So selasa lepas, habis jer kelas kol 2 petang msg fifi and mimi konfemkan program. Kiteorg park kereta kat Sogo, sbb itu jer la idea yang kiteorang ada untuk parking. Dari Jalan TAR ke Masjid India kami berjalan. Memang best rasa sangat nak raya!.. Tiba di wisma yakin aku masuk satu kedai ke satu kedai and since aku mmg cerewet so susahla nak jumpa apa yang aku nak. Plus ada satu kedai ni terus sangat layanan dia.. Ya ampun suh amik saiz XL dia duk paksa aku try saiz L, motif ko tahu badan aku kan?



So end up ada satu kedai kat wisma yakin ni ada apa yang aku nak and akak tu layan baik giler, aku beli la kat situ.. hehe excited happy semua ada and mmg xsabar nak pakai baju tu first raya nanti.. Macam budak-budak tapi itu aku.. Lepas tu kami shopping plak kat jalan TAR, end up kol 7 baru sedar waktu berbuka dh dekat.. Terus beli roti and air, kami berbuka dalam kereta jer.. Malam nya baru kiteorang makan kat Mali's..




Penat weyh!!

3 comments:

Hezesuze said...

penat tp berbaloi2 kan kan...ekekekeke

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah! semangat sesochi lebaran nih =D

WaNz HaQQ said...

Kak Heze - Yezza!!

Anuar - Yezza semangat nazam lebaran la.. hehehe cepat nak tahu pasal watak qush lagik!! hehe