Sunday, 13 September 2009

n3x-G grand iftar


Khamis lalu sempat aku berbuka puasa dengan kawan-kawan dari n3x-G.

Kalau batch kiteorang kt sini, n3x-G tu a bit famous sebabnya kebanyakan ahlinya excellent in study (not me) and leh dikatakan since matrik kalau kuar mestilah diaorang beramai-ramai la. Xdelah satu bas okey tp at least 5 0r 6 orang sekali kuar. Aku tak involve with n3x-G rasanya since nak masuk second year.





So petang khamis around 4pm, ajim momo buzz aku kat ym ajak kuar berbuka. Since aku dah lama tak join mestilah rasa tak selesa, but dia paksa gak. So nak tak nak pergilah sebabnya kebanyakan ahli n3x-G ni will be grad next semester. So selagi boleh kita simpan memori ketika ada masa ni, kita buatlah.

Berbuka di Gombak Station, dekat jer ngan kampus uia. Terbit satu rasa bila mana berkumpul ni, teringat time awal-awal aku kenal diaorang semua. Memula takut la jugak sebab mereka semua pandai compared to me, tetapi leh masuk jugak berkawan cuma bila ada sorang dua yang mula wat hal, aku memang emos..

Baiklah untuk semua ahli n3x-G, thanks for the invitation, thanks for the memories that have been created since in iium. It was so great knowing all of you at least i learn something is good. Just forget the pass and create a new chapter of life for the future. Life is alwasy hard but then if all of you still support each other, this group will remain in many years. Just be open mind and respect to each other. Ikhlas i do miss some xtvt that we have created together like barbeque and so on but then it will not remain the same since i have my own way of life however i will never forget this group till die. Thanks :D


It's was a short time but yet meaningful. :)



p/s: not in the picture: Athief, Zaidi, Ados and few people that i can't recalled.