Monday, 14 September 2009

Black Canyon!!~

Salam!!
Semalam sempat lepak ngan aiman (rujuk tentang lima)
since dia dah lama ada and kerja kat sini, tapi inilah baru sempat jumpa
kalau x tunggu raya la baru leh nampak batang hidung kawan aku ni..
Ajak nazmie join tapi katanya bosan la nanti drive dari shah alam to gombak
so jawapan aku..
bawaklah satu masjid shah alam tu kalau muat keta so x bosan..
motif sangat nak ajak lepak susah.. haiyooo!! sentap 5 minit..

Aiman dtg around 12..
Kol 3 petang baru kiteorang kuar,
itupun selepas aiman decide nak gi cari biskut raya..
So hajatnya nak gi ke Jalan TAR, tapi jem terus so kiteorg pusing balik
and lepak kt jusco AU2..

Berbuka kali ni kat Black Canyon!!
Uiks for me ini antara yang best la tempat makan
next time harus gi lagi.. Sambil tu sempat jugak aku introduce jalan kat aiman
since dia pun xtahu jalan area ni..

K la nak update entry raya!! hehe
Pulang bercuti..

No comments: