Monday, 7 September 2009

Dugaan Bulan Ramadhan & Chocolate Lounge

Indah khabar dari rupa, itulah ceritanya. Bila usha pasal restoran ni untuk berbuka punya lah gempaq menunya sekali yang ado. So sedey lite-lite and lagik sedey bila ada sms yang memang nak menghanjeng aku.. sabar lagi. Senyum as owez!

Jumaat yang lalu, aku ajakla boy, wawa and the geng untuk berbuka puasa kat Pannaz di damansara kerana tertarik dengan iklan or flyer yang ada kat website restoran tu. Yup with only RM32NETT u can eat all the things kan? plus list menu yang ada memang banyak.. hanya kat website sajork. So end up bersabar and makan jer la.. xmahu ingat dah pasal tu.



boy, dal, wawa


fiqa and me


Lepas jer dari situ kami terus ke One Utama, so we choose Chocolate Lounge as our pit stop.. huhu. Aku order princess iceberg kot, lupa la.. for me best la and harganya berpatutan jugak. We all lepak situ till 11pm then going home la.. silap going back to iium





:D


duk berbangga dengan pilihan masing-masing

Sebelum balik, kami duk bergambar kat forest ni.. dalam bangunan OU jugak!! tema national geographic.. huhuhu


me only face that u can see








p/s: entry sentap later kalau nak tulis la.. AWAS!!

8 comments:

farish sinclair said...

cute lak bju putih hahaa

F said...

wah~

gambar posing lagi banyak dr gambar makanan nih

;)

Izzat Jonid said...

national geographic?
motif?
tak dak gajah pun..
huhuhu

Izzat Jonid said...

comel lg baju pink tu~

WaNz HaQQ said...

Farish - Uiks Adam Sinclair letak mana?? hehehe :P


F - haha dh bukak puasa mmg choi so aper kata kita tangkap gambo sajork.. hehe


Izzat - Pernah x hang tgk NG yang xde gajah? sila buka channel NG di studio yer hehehe


Izzat - Baju kelabu lagik comey!! LOL

roshleo said...

mcm sedap jer mkn choc tuh..jeles!

WaNz HaQQ said...

Leo - Sngat best okey!! murah sajork!! u should try

Izzat Jonid said...

baju kelabu lg comel?
itu kata abg botak viva..
tiba jah~

hehehe