Sunday, 20 September 2009

Aidilfitri : Hari Pertama

Salam Aidilfitri,
Salam Satu Malaysia..

Kadang-kadang apa yang kita rancang tak menjadi nyata.. Sudah 4 hari kereta ayah aku rosak so kami tak dapat bergerak ke mana-mana pagi tadi. Jadi aku masih tak sempat ziarah pusara bonda. InsyaAllah esok aku cuba ikhtiar..

Hari ini ramai juga yang datang ke rumah ni, saudara mara dan juga kenalan keluarga.. Esok lagi ramai kerana dah jadi tradisi keluarga belah nenek aku yang akan berkumpul disini pada raya kedua..

Selepas zuhur tadi, aku sempat pergi ke rumah nazri dan juga aiman., thanks la untuk aiman sebab jadi driver kiteorang. hehe

So kesimpulan hari pertama aku hanya lepak kat rumah jer and berjalan ke umah nazri dan aiman.. turut sama aku afif.. sorang lagi iaitu nazmie tak dapat join since dia beraya kat penang tahun ni..

Okeyla!! ada tetamu datang..
jom wat pape yang ptt..



p/s: menjelang raya, kami berempat masih sempat lepak di kota bharu.. bukan tpt lepak tu penting tapi siapa yang lepak bersama itu penting.. hehe.. namiey, u rugi..hehe but all of us miss u dude :D

3 comments:

Belladonna said...

Salam Wanz, Selamat Hari Raya Aidilftri :)

Hezesuze said...

wah mest besh kan raya kt kg halaman....:D

bila nk jamu kek wan kt akak ni????

farish H said...

slmt hr ry!