Sunday, 6 September 2009

Berbuka Puasa : Kelab Darul Ehsan

Sedikit lewat mengupdate blog ni tentang makan-makan di Kelab Darul Ehsan Ampang.. Pada 31 Ogos 2009 yang lalu, kami ahli kerja interschool debate telah di bawa berbuka puasa di situ. Tak semua yang dapat join ni kerana mereka yang dijemput adalah hc and ahc sahaja.. Dalam 25 orang semuanya. Yang penting ianya meriah!! hehe

Sesungguhnya berbuka puasa di Kelab Darul Ehsan ini sangat berbaloi dan pilihan makanan yang banyak and sesuai ngan selera aku hehe.. Berbuka kali ini di taja sepenuhnya oleh Koperasi uni aku and abg Azhar person incharge yang kami banyak deal time program berlangsung. Thanks bro hopefully next year ada lagi. hehe..

Juadah plak ada satay, mee bandung, spaghetti, grill, nasi ada dua pilihan, kuih memang banyak, overall memang berbaloi kalau korang pergi RM48++.

Let's layan picture, grab from mujahadah blogspot.. the rest zack still not upload..


Bersempit untuk bergambar :D


Meja paling banyak makanan


mY table!! waiting time


kid's food pun kami rembat!!


ato', izat, zaki the president


abg azhar : thank u!!


Erm duk merancang nak gi sekali lagi before cuti.. sempat x?

2 comments:

farish sinclair said...

sdapnyaaaaaaa

Izzat Jonid said...

abe haq dan make byk: ibarat irama dan lagu~

huhuhu