Saturday, 27 June 2009

Movie Review: Transformers Revenge of The Fallen



Sudah tonton filem ini? Inilah adalah filem yang terbaik bagi aku setakat ini untuk tahun 2009 sehingga sekarang. Dari mula sehingga akhir filem ini memberi kesan pada aku. Mana taknya ia membuatkan aku tak senang duduk dari mula sehingga habis. Filem yang menggabungkan perasaan gembira, sedih, komedi, romantik, aksi dan segalanya. Satu part tu macam mana seorang ego bapa runtuh bila mana perasaan terharu dengan tindakan anak yang matang dan beberapa perkara lagi yang aku mampu rasakan tapi tidak mampu berkongsi dengan kalian pengunjung blog ini.

Aku tak mahu cerita banyak pasal movie ni, tetapi kalian patut tonton yer!! sangat-sangat patut tonton. So have fun!!



Pastinya ada lagi sambungan filem ini..

4 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

x tgk lg, wan x banjer :p keke

WaNz HaQQ said...

Nuar,
hehehe nuar ptt kena bunjer wan.. hiks :p

RyZ4L said...

U both patot banjer i.
tibe gak!:p
huhuhu...yang penting wan!
i nak sticker die :p
wawawa...
C u tonite wans!!
tak sabar nye!!

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ said...

xtg0k laei la, g cinema p0wn leyh kire.... hehehehhe