Saturday, 13 June 2009

Demam


Demam lagik.. since balik dari terengganu allergic aku dah berkurang and my skin back to normal. Tetapi entah macam mana demam plak yang melanda. Mungkin kesan dari allergic tu dan juga cuaca di terengganu yang sangat panas. So hari selasa baru aku ke klinik untuk jumpa doktor and get some advice, alhamdulillah today semuanya beransur pulih cuma i still feel so tired and kena paksa me myself untuk makan. Makanan kat cafe tu dah tak menyelerakan aku lagik so aku banyak tak makan, tapi sebab nak makan ubat and need energy so kena la mamam jugak.. Lagipun final exam is around the corner so aku memang perlu sihat untuk study and exam.. Doakan aku k.

"Bergembira tak salah, cuma jangan terlampau gembira kerana mungkin mengundang duka"


6 comments:

Cik Wanie said...

dah ada ubat tue,
jgn lupa mkn tau...
hik hik hik...

get well soon:)

~hugs~

WaNz HaQQ said...

Cik Wanie,
Thanks for ur concern..
ubat itu habis kesemuanya
jap antibiotik jer tinggal lagik..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamat makan obat



















sekian :D ngeee ;)

haneem said...

take care...
selamat makan ubat ;))

||| PöJìé PööH ||| said...

get well soon dear!!

WaNz HaQQ said...

Nuar,
thanks :D


Haneem,
thank you!!
dah habis pun ubatnyer.


Pojie,
okey dokey
arigato gozaimas