Tuesday, 2 June 2009

It's 2nd June!!


It's 2nd day of June!! How are you? Alhamdulillah i'm okey not depressed and feel good. Hari ni plak bangun kol 10.30 pagi yup aku mimpi dapat wat internship kat sony!! haha bila bangun jer terus i keep thinking motif i nak wat internship kat situ? Then i'm online baca newspaper then check blog saper yang dah update. Lepas mandi semua pergilah cafe and hopefully get something for me to eat but then yang ado!! sedeyh jer so nak buat macam ne. Just beli teh o ice limau then ke kiosk.. kat kiosk plak puas pusing dalam tu, alih-alih i beli Jacker Potato Crisps.. Balik bilik tak tahu nak wat per then blogging la..

Seriously my blog skank kekurangan gambar. It's happen because my baby already dead even after i send him to hospital! my baby tu lemas kat pantai atas sebab kecuaian i, so aper lagik menangis tak berhenti la i. Merepek jap! My baby tu my camera la, wan beli time kat matrik.. sedeyla jugak sebb camera tu with me kemana wan pegi. Erm so nanti kena pujuk my dad la to replace it, i hope can get dslr tapi pape my dad bagi wan just terima janji ado!! So xtahu nak wat per dah. Neway thanks for the advice from miss coco, ryzal, ritz and nuar..

p/s: tetiba i like white rose!!

4 comments:

rizz said...

kemenn nk white rose hahaha

haneem said...

xpe....nnti dpt la kamera idaman insyaAllah =))

RyZ4L said...

ur baby lemas ke?
aiyoyo..
wanz. baby u dulu i slaloo pinjam.
keles. suke jew! kenangan di kelab sana sini..sume baby u dah masok :D
hahaha..

WaNz HaQQ said...

Rizz - Yezza wedding gue temanya putih.. suci~


Haneem - U nak belikan ek?? thanks aneem


Ryzal - Yup lemas.. wah overkan bawak baby i jalan merata.. i plak yang ado.. janji jer la yang tinggal.. hehee just kidding.. baby kena culture shock terus mati lemas.. OMG