Thursday, 25 June 2009

Great Day!!



Yeay jom kita melompat setinggi langit!! Jap jangan terlampau gembira atau berasa lega kerana keputusan exam masih belum diketahui. Cukup sekadar bersyukur kerana diberi peluang dan kesihatan yang baik untuk menghadapai exam tadi. Alhamdulillah semuanya selesai pada jam 12tghari tadi, komen lanjut tak mahu bagi kerana biarlah segalanya rahsia. Yang penting aku tak happy sangat tak sedih sangat. Segala terbayar dengan usaha aku..

Firstly would like to say sumthing to them:

Anuar Kamaruddin + Cik Anis + El-Zaffril

"Mohon maaf kerana program yang dirancang di postponed lagi
atas sebab wan menghadapi peperiksaan akhir semester pendek ni.
Jangan cuba membuat andaian bukan-bukan nanti wan majuk seumur hidup.. :p"
Thanks also kerana memahami.

To other my friend blogger

"Dengan kenyataan di atas jangan la pulak fikir yang negatif yer..
baiklah program itu kenapa few people jer wan ajak.
Jawabnya, wan nak kenal setiap kawan wan, jadik it will be better
if i spend time with group of small people.
Don't worry insyaAllah untuk yang lain wan ada plan tersendiri
ada rezeki berjumpa lah kita."
Thanks also coz be part of my cyber life..


Habis jer exam tadi, i got a call from fifi, one of my friend here if you guys remember la. So boy already plan today's xtvt. Karaoke and Bowling.. yup it was superb when you spend time with your friend that can share each moment together. Thanks guys. Walaupun suara aku ni tidaklah sesedap mereka tapi untuk syok sendiri boleh la kan? kan? kan? Hehehe..

Having Our breakfast + Lunch + Dinner at restaurant INSAF, kat jalan Tuanku Abdul Rahman tu.. Nasi Beriyani Ayam Madu. Kali pertama sebenarnya aku masuk ke kedai tu, ia aku agak selektif sedikit bab nak makan yer. Nak tahu tanya my friend's yang selalu spend time with me.

Then from SOGO kami terus ke kepong, main boling kat bangunan yang tak berapa nak hidup dah.. hehe entah lupa nama bangunan tu. Kalau nak tahu kat situ dari hari isnin till khamis it will cost you only RM10.00 for 4 games and RM1.50 to rent shoes. Hari ini sejarah tercipta!! Kenapa? Jawabnya.. kali pertama untuk fifi mendapat below 100 untuk keempat-empat games.. FYI guys, he always score higher than me and perform better than me.. So sepanjang 4 games kami duk main, memang pecah perut dengan gelak tawa.. Banyak juga analisa Khurafat fifi keluarkan.. Yang penting mimi,bulbul,fadh,lah,remy and few other people should know about this k.. Ni result kiteorang men.

Boy = 143 + 125 + 189 + 146 = 603

Haqq = 111 + 105 + 128 + 106 = 450

Fifi = 82 + 82 + 81+ 81 = 326

For me duduk tangga bawah dah biasa so tak kesah sangat, tapi for fifi.. hahaha i dunt know what else i can say. Tapi 3 of us really enjoy and happy. Thanks again. Hasrat nak tengok mid nyte movie tak kesampaian.. mungkin ada orang sentap lite-lite tapi beralasan busy..

Okey la thanks for spend ur time to be here at my blog
love you guys.
Enjoy each moment that you have!!

6 comments:

RyZ4L said...

"mas. ryzal dyed his hair. d terima ke sembahyang die?"


hahahah...miss him too :D
but miss u d most~~

WaNz HaQQ said...

Ryzal

Wah mas.ryzal skank..

hehe
thanks and miss u too..

Cik AniS GalaXy said...

exam dah abis
blk kelantan jgn lupa kak wos
miss u dear
sowi lama x YM dgn wan
anis bz sikit dgn persiapan ke poly..

stress skt sbb anis demam blk + skt kepala kerap skg nie...mayb panas


**jgn ader yg majok thp gaban. wan majok..kak wos pengsan..haha

rizz said...

have a nice day!

||| PöJìé PööH ||| said...

alaaaaa..
turn Pojie ble plak nk jmpa??
waaa majuk la cam nih!!

WaNz HaQQ said...

Anis,
wan okey sajork.. hehe
yeah!!

Rizz,
thanks

Pojie,
Ouh pojie kena bunjer wan tgk teater.. pape yg kt ib soon.. lol