Monday, 8 September 2008

Program Diet

Hey !!~


Olaaa.. dah seminggu sehari kita semua berpuasa kan? alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar.. tahun ni baru wan dapat pengalaman baru.. banyak sangat dugaan yang datang bertimpa since mlm pertama terawih till sekarang.. sungguhpun wan memang x faham kenapa tapi terima dengan redha kerana setiap yang berlaku ada hikmahnya.. wah terus jadik ustaz jap hiks..


Okeylaa.. berbalik pada tajuk entry ini.. lately ada sorang kenalan wan ni suh diet tol - tol which is control everything.. yang penting dia siap wat table for me untuk check aper yang wan makan.. huhu terima kasih ek.. yang penting dia janji gak nak suapkn sayur kt wan sbb mmg wan ni cerewet bab sayur (siapla kalau x suap merajuk) hehehe.. yang penting dia dah listkan aper yang wan patut makan and minum.. so cuma skank terpulang pada diri sendiri la kan.. orang dah tolong tu.. siap dah emos lagi..


Kenapa orang tu emos.. semlm wan berbuka puasa kat chili's KLCC so biler dah bukak pose kat situ banyak la mamam.. actually x banyak tapi kenyang sgt rasanya.. wan makan southwestern lamb grill kot and mashed potato kat chili's sangat besh and puas hati lagi besh dari tony romas, and tgi fridays.. percayalah.. so pi ler try.. and our dessert is molten chocolate cake..erm yummy so pastu terus kenyang sgt.. dat's why ler org tu marah wan.. sbb makan x ingt pastu nak diet so sbg janji start today kena la kurangkn banyak benda.


So hopefully thanks to org itu kerana nak tolong and support me thank you..


Lot's of Love
~ WaNz ~

No comments: