Wednesday, 10 September 2008

9 Ramadhan !!~

Salam !!~


Hai untuk semua? how are you guys and puasa x untuk yang muslim? Alhamdulillah dah masuk hari ke sepuluh kita berpuasa.. erm wan dah tak sabar nak balik kampung untuk berkumpul ngan keluarga dan kawan-kawan.. yer la aiman dah bagi warning wat plan awal-awal.. wani plak dah pesan suh wan wat kek cokelat untuk raya nanti.. uwaaa i love that moment. hiks back baru hari ke spuluh so bersabar la ek kekawan ku..


Semalam student life wan agak penat sebab ada lab dan my tutor plak wat kelas without discuss with us dulu.. so i have class from 11.30 - 6.30 non-stop.. bukan x discuss maybe wan xpi previous class dia.. huhu.. kelas hari jumaat kol 8.30 pagi.. ellloooo wan mmg xsuka sangat ada kelas hari jumaat.. sbb kat kelantan cuti so biasa hari jumaat tu untuk rehat dan wat pape yang patut kan.. yang menarik semalam ada kawan wan tanya yang wan ni cemburu ke.. entahla ikhlas dunt know what to answer that question.. my feeling already mixed up so that macam-macam.. yang penting i feel afraid and entahlaaaa but honestly yes i am jealous!!~ hehe


Bukak poser semalam (selasa) jugak sangat simple.. sbb from friday last week asyik beli kat baazar la makan kat luar la so semlm just bli kat cafe dan jugak hari ni.. sbb i have class till 6.30 , 7.30 and 7pm so mana la sempat nak kuar.. lain la kalau ada orang sudi nak beli makanan and tunggu untuk berbuka ngan wan.. kan kan kan?? hehe pas bukak pose solat and etc wan tertido itu pun kat katil kawan sbb asalnya tengok tv but at last tv tgk wan.. Sedar plak dah aroun 9.50pm terus terkejut beruk sbb i have meeting at 10pm sbb bincang about collaboration baktisiswa with gurl's college .. it's end up at 11.30pm.. thanx kat dayah coz siap sediakan air and biskut raya lagik.. hehe yang penting wan dah mula duk kira nak beli biskut raya dari diaorang..


Itulah cerita semlm.. hari ni? belum tentu.. have a good day

No comments: