Thursday, 25 September 2008

Oh Ramadhan.. yeay syawal dah nak tiba..

Hey !!~


Salam to all yang sudi singgah to my blog.. Sedar atau tidak ramadhan kali ini telah pun tiba ke penghujung. Erm perasaan sedih juga terbit di dalam hati ini kerana masihkah wan bisa untuk menyambut kedatangan ramadhan pada tahun hadapan. Baiklah entry kali ini actually wan nak cerita sedikit pasal persiapan raya dan cuti wan. Tetapi hendak diingatkan bahawa, semua yang wan cerita, hanyalah untuk berkongsi bukan mempunyai niat lain..


Wan akan mula bercuti pada 26/09/08.. yeah till 05/10/08.. pendek jer kan? tapi at least dapat bercuti and spend time with my family and my goodfellas.. time wan update ni, wan dah sampai kat kampung, ingt nak update sebelum balik tapi disebabkan masa yang terbatas jadi dah sampai umah baru online. itupun nasib baik kat umah line internet mantap coz supported by streamyx. hiks..


Persiapan raya tahun ni wan xde la meriah sangat, most of my family bersederhana.. tapi x jugak kot sebabnya adik-adik, unty, nenek semua tempah baju sakan sangat.. yer la they all kan gurlz. hiks so layankan jer.. wan plak pakai jer baju melayu yang last year coz it's still new for me than xde prob pun, for casual attire wan beli dah lamer, rembat kat ted baker and giordano.. entah tetiba love shirt yang leher v shape.


Last week i call my unty tanya balik x kampung tahun ni, yeah she said balik.. so aper lagik wan happy giler and off course excited sangat beb. Yer la unty wan ni ikut husband dia duk sana coz kerja so i think 5 years kot sbb bertugas jadik x dapat balik. We all dah plan nak wat kek, satay and so on.. yerla my unty ni kecoh-kecoh sket but meriah.. pasal kuih raya, biskut tunjuk-tunjuk jer jadi pilihan we all, sebab x sempat. yang pasti i will make chocolate cake moist and already dapat tempahan so entah la sempat wat or x. yang penting i dah suh my adik and cousin tolong. yer la baru la bising sikit dapur..


Hehehe.. wan pun xtahu aper lagi nak cerita pasal persiapan raya kali ni, everything is moderate.. nantilah ada masa i will update my blog edisi raya soon.. cuak jugak yer laaa mungkin busy tolong kat rumah coz my maid nak balik dah raya kat rumah dia, so what can we do rite? erm time wan tulis blog ni, cousin wan yang umo 8 tahun masuk wad sebab appendix, so i hope he is okey yer la dak tu sangat nakal tapi still baik.. huhuhu..


Okeyla di kesempatan ini, wan mohon seribu kemaafan zahir dan batin kepada semua yang spend time baca blog ni yang kekadang wan pun xtahu patut atau x share with all of you guys.. huhu. erm so sesaper yang beraya kat kelantan tu, jemput lah datang kat umah wan.. kat pasir mas.. contact me 0133737095.. with that i leave all of you with this card :-




Lot's of Love
~ WaNz~

1 comment:

roshleo said...

wah beraye sakan nor..slamat ari raya..maaf zaher dan baten!!