Friday, 12 September 2008

Hari Yang Gelap

Hey!!~

Salam.. wah kali ni siap ada wan punya pic lagi kan? Hehe sajer sebab wan xtahu nak letak pic aper kat blog ni dah so better I put my pic.. erm actually my daily life as student still the same bangun pergi kelas wat assignment, report, meeting club, and so on.. erm inginkan keceriaan tapi itulah yang paling sukar. Bagi wan my life so bored so sesiapa nak kenal wan make sure dia x nyesal from A to Z.. but I try to change to be more positive.. InsyaAllah..


Lately wan cuba cari setiap kelemahan diri dan cuba perbaikinya agar disenangi orang sekeliling tapi itulah jugak yang sukar bagi wan.. hopefully I will never give up.. Kenal ramai kawan baru jadi makinla kita tahu setiap kelemahan kita.. erm.. today ( Thursday) wan rasa down tapi x tahu la.. wan konfius wan takut wan nak lari jer dari semua ni.. biar wan x sedih biar wan rasa tenang dan selamat.. yes kalau boleh nak sangat ke pantai tengok pantai pun dah wat kita tenang.. hurm..


So I take this opportunity, wan tahu orang tu akan baca my blog so on behalf of me myself wan mintak maaf if my words and attitude make u feel menyampah or etc.. not so sensitive kekadang wan takut terima kenyataan, kalau kenyataan itu menyakitkan.. wish you happy always and ceria selalu.. okey la wish everything that we talk becomes true but I’m not so sure about that.. maybe it’s just a fairy tales story.. nytez


Lot’s of Love

~ WaNz ~

No comments: