Sunday, 1 November 2009

It's story on my birthday =)

Date: 30 October 2009

It will be short story about my birthday, so that i can remember it for the future. =)

Alhamdulillah, aku dah 23 tahun officially. Seminggu sebelum my birthday ada jer benda yang terjadi buat aku stress and tension. 12.01 mid nyte aku senyum sesorang tengok luar tingkap and syukur sebab masih diberi peluang dan nikmat untuk merasa dan melihat semua keindahan dan ciptaan yang Maha Esa.

Pagi-pagi lagi dah terjaga sebab on that day we have to submit our assignment before friday prayer. Sebab soalan yang diberikan tu susah so semua orang tak siap and mencari source untuk wat. End up kol 12.15 i call rissa and dia cakap di kat meeting room datang segera kalau nak copy.. So aper lagi ramai-ramai ke meeting room tu duduk macam ada kelas and copy assignment ramai-ramai. Boleh dikatakan satu kelas berkumpul kat situ, seronok plak bila ingat balik.

Balik jer dari solat jumaat, aku balik tido.. since xde kerja dah nak kena wat. Then dapat call dari Aiman tanya nak join makan-makan x, so i just said okey. So lepas asar diaorang sampai and terus ke OU. Kebetulan Awang ada balik bercuti dia pun ada sekali, pusing-pusing kat OU sambil diaorang settlekan kerja diaorang and cari barang sikit. Then lepas isya' all of us went to Bubba Gump kat the curve. We have our dinner kat situ.. Should i call it as my birthday dinner?? Best gak makanan dia. Yummy!! Balik uia 5 minute before 12pm..

Thanks to Aiman, Nina and Awang yang banyak bunjer malam tu. Bila plak aku nak bunjer ko xtahula kan. InsyaAllah but at that time i think u will richer than other's. Hehe.

Thank u so much for those who wish through sms, wrote on my wall at facebook, comment at friendster. Even just simple wish but it is meaningful and i am happy with that =) InsyaAllah i will try to create one entry for the wishes.. =) thank you thank you thank you!!


1 comment: