Monday, 2 November 2009

Exam punya Cerita

Hitam putih kehidupan ku~ tetiba mood lagu Sheila Majid datang kan? Pic di atas ni aku mintak kawan aku snap since malam tu aku duk get ready nak tangkap gambar untuk resume for my internship. Akhirnya pic yang mengarot ni lagi banyak dari pic untuk resume and aku pun aper lagik duk main edit la pic ni..

Orang pesan kat aku, "wan lupakanlah and focus on your study.. the rest biar masa tentukan". Tapi sehingga kini, aku still teringat everything memang ianya akan spoiled mood aku even time tidur aku pun terganggu. But that's the fact so i will accept it la, cuma kesal itu keputusan yang aku sendiri langsung tak faham.

Uiks untuk kekawan yang aku tak reply msg masa korang wish few days ago jangan duk cakap aku sombong plak, sebetulnya aku sangat serabut with all the assignment and project so topup handphone pun x. Aku menghargai each sms yang aku terima and ianya membuatkan aku gembira dan rasa dihargai okey =)

Cerita goodfellas aku plak, si Aiman kat sarawak, si lut kata sedang hanimoon, Nayie and Nazmie plak dah start exam and ni final sem korang goodluck!! and Afif plak dah posting ke Negeri Sembilan, felda palong katanya. Aku plak pun nak hadapi final exam yang berbaki 3 hari lagi. So di kesempatan ini.. Aku mohon maaf kalau ada terkasar bahasa, ataupun perlakuan aku yang korang tak senang or anything yang ada kaitan ngan aku. Wish me Luck!!

p/s: x sabar nak habis exam and cuti!! nak rehat nak lupakan semuanya!!

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

cute la pic tuh!
leh buat header!

Izzat Jonid said...

abe haq~
focus study yer..
ingat tu..
huhu