Saturday, 7 November 2009

Hok Mano Sa?

Weh kali ni aku nok kecek dale loghat kelate pulok. Bakpo? Sebabnyo male ni Kelate nok lawe negeri sembile di stadium putro bukit jalil. Agok-agok la hok mano pok pok mu sokong? pastu agok jugok hok mano leh mene? Aku tengok rama sunggoh dok-dok ni hok nok gi sano. Aku pulok jenih hok tok minat bola-bola ni, jadi tok tengok pun tok sero rugi la, cumo keno jugok amik tahu lamoke orghe kato aku ni outdated. Kabanya saing aku hok duk batu pahat pun turun nok kelih jugok bola ni, padahal pok pok dio ado perekso lagi. Harapenyo supayo kelate mene la kali ni, mugo lamo doh tok masok final piala malaysia ni. Jadi hok mano takdop khijo ae nok buat tu, gi la belako tengok bola ni stadium male ni..

~
Macam ne? aku mengaku fasih loghat kelate kalau dalam pertuturan tetapi bukan dalam penulisan yer. Alhamdulillah, semalam first paper aku dah settle. 3 jam jam untuk paper decision science tu memang tak cukup. Nak kata aku down tak jugak, sebabnya aku dah usaha and agihkan masa sebaik mungkin. The rest aku bertawakkal jer la. Next paper will be on 10/11. Okey. Have a great weekend. =)

p/s: -

No comments: