Sunday, 9 August 2009

Love her as always


Ingat lagi tak pasal konsert satu yang aku pergi hari tu? So inilah cenderahati yang aku beli sebagai kenang-kenangan. Buku nota yang dalamnya ada pose menarik dari penyanyi nombor satu negara. So ingatkan pas konsert nak dapatkan siti punya signature on my book but then kerana kejar masa nak balik so xdapatlah.

So nak dijadikan cerita, fifi bagitahu aku yang sorang kawan kami tu sedang wat recording ngan tok siti untuk album terbaru tok siti yang akan dipasarkan pada bulan ramadhan nanti. So aper lagi, peluang terbaik untuk aku.. So i asked adi to get siti's signature on my notebook! and last week ..... tadaaa!!



Yeah i like it!! thank you adi and thank you tok siti. Menunggu album terbaru itu dan juga dvd konsert satu. Bukan aku seorang jer yer.. tapi boy,mumu and fifi juga wat macam ni. Yang penting sorang tu tak habis-habis duk proud ngan aper yang dia dpt sebbnya lain sikit dari kami. haha..

p/s: alhamdulillah i'm happy with what i have :D

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh kemaen kembang idong lagi dia yer!

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ said...

ala,jeles nyer...
dpt sign kak ct lg ea?
uhuhuhuuhu