Thursday, 17 June 2010

Tag is a Tag

Erm dah lama tak buat tag~
so kali ni nak buat tag plak yang diberi oleh Cik Alia
Let's begin..

1) Adakah anda rasa anda Hot?
Yeah i do feel hot ( ado aku kesah?, yakin sajorh)


2)Upload wallpaper pc/laptop yang digunakan sekarang..


3) Cerita pasal gambar ini..
Ouh inilah wall paper yang aku guna skank, i love it entah sbb abstrak or memang suka style macam ni. No folder yang tak penting. Cuma kemaskini desktop supaya tak berserabut.


4) Kali terakhir makan pizza..
Ouh kalau tak silap time dinner with cik azwani, yeah dia bunjer saya..


5) Lagu terakhir anda dengar..
Bila rasaku ini rasamu ~ khas untuk sidia..


6) Apa yang anda akan buat setelah selesai tag ini?
Erm mungkin tidoe~ sebab ngantuk


7)Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
-Wan
-Haqq
-Abe
-Along
-Imran


8) Tag 5 orang sahabat anda
-El Zaffril
-Flyz
- Anis
- Arelt Sensei
- ?

9) Siapa orang nombor 1 dengan anda?
-He's good friend of mine, walaupun selalu aku jadi bahan dia tapi i do appreciate him sebab selalu wat aku gelak. Ngok ngek!!~


10) Katakan sesuatu pada orang no 5.
Since no 5 xde orang macam mana aku nak say sumthing?


11) No 3 ada hubungan dengan siapa?
Ouh dah lamer tak bergossip dengan dia, tunggu yer nanti aku tanya dia


12) Bagaimana dengan nombor 2?
Kawan blogger~ =)


13) Kata-kata cinta pada orang nombor 4..
erm.. mmmm... hmmm


15) Berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang anda tag
- Semuanya istimewa di mata saya
-Kami punyai rahsia tersendiri
-Inginkan kebahagiaan yang berkekalan sepanjang hayat
-Kami blogger
-Kami suka menulis dan tak kisah orang suka atau tidak~







4 comments:

El-Zaffril said...

I rasa dah buat tag ni masa 2006... sila cek tag itu

Hezesuze said...

owh sib baik nama akak xde hahah

wan mohd abdulhaq said...
This comment has been removed by the author.
WaN HaQQ said...

El-Zaffril - Yerla kekwat =(

Hezesuze - akak!!! uat jer.. =) hehe