Sunday, 6 June 2010

Saya sayang kamoo!!~

Setelah lama menanti akhirnya ketemu jua,
Semua plot cerita berlaku sangat pantas sehingga aku keliru,
Tetapi harapnya ia menjadi garapan cerita yang indah untuk aku,
Kini dan masa hadapan..
Saya sayang kamoo.

Ouh jiwang sikit yer. Tinggal lagi sebulan untuk praktikal ni, banyakla pula task yang diterima. Sebab itulah tak sempat nak update blog. Ouh malam ini aku bertolak ke KB, ada program disana so aku incharge untuk barang-barang program yang dibawa dari KL.

Semalam hang out with Faiez kat pavillion again, sama juga macam last weekend. Melalak tak ingat. Then sempat tengok wayang citer Prince of Persia. Best!!

Ouh itu lah cerita aku, sekarang ni aku mungkin bahagia, happy dengan apa yang aku miliki. Dia, keluarga, teman-teman rapat dan semuanya sudah buat aku sangat ceria.


~ will update blog dari kampung halaman.


4 comments:

flyz said...

aku tumpang gembira untuk ko, sebab aku bkn begitu beb..

WaN HaQQ said...

flyz - flyz, apa yg ko xbegitu flyz.. btw it's take time flyz.. be happy.

El-Zaffril said...

dah bahagia ni... bile nak cite pasal bertunang plak

WaN HaQQ said...

El-Zaffril - bertunang lambat lagi yer