Thursday, 29 April 2010

Saya bukan Anti - Sosial


Saya bukan anti sosial yer!! hehe nak tergelak pun ada bila aku dilabel kan sebagai anti sosial yer.

Ceritanya macam ni, malam tadi housemate aku tempat aku praktikal ni ajak kuar lepak since diaorang dah masuk gaji semua. So bising la diaorang plan nak kuar semua.

Aku as usual la sepanjang praktikal ni aku balik jer kerja, mandi solat semua then aku mula bertapa depan encik itam ni sehinggalah aku nak tido dalam kol 10 malam or 11. Memang kegemaran aku suka lepak depan encik itam, layan muka buku ke, main game ke, tengok movie ke dan macam-macam lagik. So bila di ajak untuk kuar lepak aku jadi malas, bukan apa jap lagi nak salin pakai baju lain nak iron lagik dan sama waktu dengannya. So aku dah 2 3 kali juga menolak untuk ikut diaorang keluar.

Sehinggakan housemate aku siap perli lagi, " jomlah ikut, jangan duk anti sosial la. or xmo kawan ngan kiteorang?" terkedu jap. Diaorang mungkin tak tahu aku ni sangat terlebih sosial, since praktikal ni sajorh aku jadi sangat baik. Entah tetiba i change to be a good boy. So kesimpulannya saya bukan anti sosial yer!! tunggu lah i will reveal who am i dekat dekat nak habis praktikal nanti.


p/s: new interns nak masuk next week.. cuak!!

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

erm, no komen..

WaN HaQQ said...

Hai cik pojie..

if u no komen so dont have to write it here k.

actually kalau betul xpuas hati with my attitude ke, atau ada yg wan tersalah buat ke pape.. wan minta maaf hujung rambut till hujung kaki..

maaf sekali lagi sbb the way u said it like u still xpuas hati with me..

sorry once again.

thanks for visit my blog