Saturday, 24 April 2010

Drink with ME!


It's my drink!!~
New drink for summer from starbucks..


Kaku sekejap bangun pagi di hujung minggu tanpa aktiviti..
Sesudah solat subuh terus aku meneliti isi perut encik hitam aku ni..
walaupun isinya dah berhabuk tapi malas lagi aku nak menguruskannya..
hehe, tapi encik hitam jangan merajuk ek, sudah aku habiskan duit
beli kepala baru kat encik hitam.. jenama dari korea lagik!!
saya sayang encik hitam saya ni.. tanpamu hidupku tak bererti..

Pagi tadi merempit jap,
mcm tak sesuai jer aku merempit tapi layankan ajer..
merempit ke seksyen 9, ke plaza shah alam,
aku rasa tempat ni paling sesuai untuk aku lepak
pertamanya tak ramai orang, kedua ada kedai yang cukup..
so sempat aku beli movie.. ingt nak beli the nanny tapi terbeli the .....
totally xtahu citer pasal apa cuma baca sinopsis vampire..
so okey la kan since skank demam vampire
tapi lain plak bila tengok.. citer dah mcm porn movie..

Nyesal sebab better beli the nanny leh aku gelak xingat..
so next week kena gi beli the nanny..

Ouh petang tadi my bro from penang sampai..
before dia gi amik buah hati dia, dia singgah jap anta tiger aku.+
dah lama dia belikan baru nak bagi.. tapi okeylah i'm hepy..
pow dia dinner kat oldtown..
as usual dia kritik naper aku makin besar..
jawabnya aku pakai baju kecik!!~ sekian..

Now~ dah malam xtahu nak uat pe..
Have a great weekend uols


No comments: