Monday, 28 December 2009

Happy Day with Thaqif and Arif

Meluangkan masa bersama kanak-kanak memang dapat menghiburkan hati
biar penat itu ada tetapi lega di hati hanya kita yang tahu..
Selepas christmas hari tu pada 26th Dec 2009
aku sempat ke kota keriangan Genting Highland..

Actually Nina my friend nak bawak anak buah dia pergi berhibur
sebelum mereka pulang ke Sudan. So Genting Highland tu jadi pilihan
cuma kami tersalah pilih, sebabnya time cuti sekolah ni orang ramai giler!~



You can see picture above..
haa beratur untuk naik ke puncak and turun ke puncak dengan guna skyway pun sejam lebih..
and we only play one game..
aper ntah namanya then hujan so we lepak kat indoor jer la..
sempat masuk snow world snappy here and there..


Nina, Thaqif, Aiman and Arif
Hehe kena paksa budak-budak makan dulu..
end up uncle yang hbskan makanan tu kan? hehe


Asyik tol mereka berdua ni duk tengok orang wat performance..



Starbucks Time!!~


Sedang menanti nak ke snow world..
So uncle haqq and Arif..
ariff said " i want to drink coffee"



Masa untuk pulang..
menanti bas tiba..


Thanks untuk Nina and Aiman sebab ajak join sekali.. then I'm so happy lepak with budak berdua tu, mereka sgt bijak. Thanks also for Starbucks stamp.


p/s: Rumusan 2009 entah sempat wat or x.. =)

1 comment:

Safwan Husaini said...

salam singgah..
salam ukhuwah..
indah blog ni.
teruskan menulis bro.
anak2 itu ibarat permata..dan kita yg akan menggilapnya..
:P
salam tahun baru