Monday, 17 March 2008

WeeKeNd yang DiriNdui

Salam!!~


Story time … Yesterday aku kuar lepak with one of my goodfellas and my superb senior.. I’m so excited.. we meet at KL sentral then heading to Kelana Jaya.. After that take a cab to One Utama.. Which are the best place for hang out for me.. Namiey went to OU for the first time so sangat la suka aku menyakat orang as usual..


This is the first time I hang out with namiey and k.neem in KL. Memang bestla sebb dah lamer x jumpa so dapat la dengan citer dari Project Engineer, At-tasneem.. and off course our trip for a day sponsored by her.. so nice. Hik hik next time nak lagi k..

our main sponsor sis. tasneem!!~


1 st place we all lepak kat Nando’s.. xde idea nak mamam kat ne so nando’s jadik pilihan.. then aper lagik pilihla aper nak makan nanti ada org bayar.. I choose Quarter Mild Chicken and my sidelines coeslow and old styles chip, kalo x silap la eja and nama makanan tu.. then untuk minuman I choose sparkling apple.. yummy!!~



goodfellas nazmiey!!~

So mula la sesi bebel, kutuk, kritik, mengumpat dan sebagainya hingga x sedar makanan dah habis.. *leh ke aku x sedar makanan dah habis? Sgt mustahil.. huhuhu.. dah puas lepak kat nando’s till waiter tu dah amik balik semua pinggan makanan atas meja then we all pun blah la.. lunch also sponsored by K.Neem.. thanks babe you rock!


Next part window shopping, ikutkan banyak barang aku teringin nak beli tapi ape kan daya pocketku kosong.. so tengokla even di kiri kanan 70% then 40% then 50% aku hanya menatap simpati.. hik hik gilors kan? Tapi sempatla temankan k.neem shooping shirt and namiey terus sangkut kat satu jacket ni.. tapi he is so cerewet, same goes to me.. huhu


At last aku beli gak satu long sleeve shirt was so nice sbb sale punya pasal, and brand baju tu memang aku suka iaitu GIORDANO.. harganya sgt berpatutan.. Nanti aku letak pic that shirt. Namiey lastly after ke hulu and hilir dia pun beli gak jacket tu, sgt sesuai dengan dia, makin ramai la peminat u kat shah alam sana.. careful beb.


On the way nak balik sempat singgah Haagen daas, betol ke aku eja salah sorry k.. bukan aku ingat nama brand ni.. huhu and also starbuck.. kat starbuck aku beli java chip, recommended by k.neem, mmg best x rugi pun beli layanz..






Japp lupa aper lagik aku belie k…..










Haaaa lupa aku sangat suka biler tengok kedai ni for the first time.. Nak tahu kedai aper? BIG APPLE DONNUT & COFFEE… banyak nyer donnut sgt comel and lawa plak tu.. lebih kurang DUNKIN DONNUT jer tapi ni lagi lawa and cara management kedai pun smart jer so ok la x rugi beb percayala.. aku pun rembatla six donnut nanti aku letak picture donnut tu sekali..


Waaaa aku sampai kampus dah kol 10mlm.. so tired k!!~ papepun thanks a lot to k.neem sebb belanja we all and thanks to namiey also sebb paksa aku kuar.. see you all for the next trip to genting..

Papai!!~

No comments: