Saturday, 23 February 2008

Seminar di Perlis Part-3

after dinner pose di atas tangga
Hai !!~



Meh aku habiskan citer yang tergantung ini secara ringkas.. early in da morning we have to wake up then naik bas or van masing-masing menuju ke sekolah menengah padang besar utara..


Kat sini semua delegasi berkumpul dan wat la aktiviti senam robik dan paling best tarian poco-poco.. kerana tempat menari lagi luas so lagi best la.. mmg best sesngt.. happy!!~


jom kiter berkumpul exercise






After pelancaran karnival semua delegasi wakil setiap ipta dan ipts di bahagi dalam group dan bergerak ke tapak-tapak yang telah disediakan.. ada yang kena join sukaneka, ada yang kena berjalan ke padang besar sambil edar poster and risalah dan ada yg kena bg kat area kompleks padang besar... semestinya aku and the geng termasukla Unimas, Ums, Ump.






Best gak time edar poster, kami di beri masa 2 jam untuk edar poster pastu leh shopping.. then aper lagi jumpa jer org kami bg.. mmg layanz sesngt.. then shopping.. time bg poster ni mcm2 gelagat dapat aku tengok ada yg malu ada yang segan.. dan ada pula yang ingt kami ni jentera pilihanraya umum ke 12.. tapi sempatla aku explain kat pakcik tu yang kami ni datang untuk kempen anti dadah peringkat ipta.. papepun thanks a lot kat abang,kakak,pakcik,makcik kerana anda semua beri kerjasama....








Lastly lepas semua dah settle..dah shopping kami pun pulangla ke uni masing-masing.. pengalaman kali ni memang lain dari lain so x menyesal join... thanks a lot to miss hartini and mista t-bern... kerana bnyak tolong delegasi kami di sana...kol 7pm bertolak dari kolej kediaman wang ulu dan tiba di kl kol 2am.. ok la.. c ya!!~


















No comments: