Wednesday, 20 February 2008

Seminar di Perlis Part-2

......sambungan..


Erm.. first day kat perlis, malam tu kiteorg ada welcoming dinner. Best gak lar makan ala kadar jer.. xde grand sangat tapi overall enjoy sesngt. Lepas makan di perkenalkan ngan person in charge and orang penting program.. Tidak lupa gak semua peserta seminar di perkenalkan dengan pelari pecut negara nazmizan dan pelari berpagar ( btol ke aku eja ) norshiela.. both of them now staff unimap.. diaorang sempat la share about diaorang nyer experience.. then pastu tido.. aper lagik.. part paling best.. hik hik



2nd day!!~


bangun awal-awal pagi.. siap pakai kasual smart and pi clubbing leh ke? hik hik xdelah pakai formal then mulalah seminar kiteorg.. actually ni seminar paling sekejap aku pi..papepun even pendek pengisiannya penuh dan xde nak ngarot k. Objective tercapai.. ceramah pasal aids and hiv ni till break untuk solat jumaat.. antara yang hadir Naib Canselor unimap, presiden pengasih, setiausaha pemadam adn a few people lagi.. kursus ni x bosan tapi best.



Orang pi dengar khutbah aku pi tidur leh? bukan nak tidur pun tapi ketiduran.. sedar-sedar orang nak solat dah..tapi bangga jap jumpa MB Perlis.. kat masjid tu.. afta solat pi hadiri forum plak.. part ni rakaman untuk bicara siswa.. * berangan dapat masuk tv... hik hik. habis jer rakaman forum terus balik tempat kediaman.. thanks sesngt kat pakcik yang jadi driver kiteorg..



rakaman bicara siswa

Kol 8.30 malam semua peserta dah siap ngan baju batik..untuk perasmian penutup seminar ATS & HIV AIDS.. kejap kan? tapi padat cukupla tu.. nanti orang makin banyak ceramah aku jugak buhsan.. wakakaka.. kali ni part makan-makan.. saper xnak rugi.. hik hik.. ok pasal majlis penutup ni aku puji sesngt gimik penutup student unimap wat. sangat menjadi.. cayalah.. even korunk engineering student tapi gimick korunk wat mmg best insaf jap aku tgk..





sebahagian daripada gimik penutup..



mari makan!!~



then pastu semua peserta diperkenalkan ngan tarian poco-poco dan chicken dance.. cayalah both tarian ni mmg student unimap kena belajar. tapi bagi kami peserta ia agak asing sekali tapi fun.. mmg best so mari sesamer menari..




tari menari!!~ best




..... bersambung lagi...


No comments: