Saturday, 26 February 2011

Kusut

Macam mana eh nak menyusun kata? dalam kepala aku ni banyak sangat yang aku fikirkan tapi tak tahu macam mana nak luahkan. Aku rasa dalam 2 3 hari ini aku terlampau banyak berfikir. Nak kata aku tak happy, Alhamdulillah aku okey jer, tak la happy sangat dan tak jugak sedih giler. Almost okey and just ikut jer flow yang aku ada sekarang. ~ sigh!! i wish i can say it out loud!!

Betul jugak kata orang, tak semua benda yang kita nak dapat. Currently aku kalau leh nak rapat, nak happykan semua orang kat sekeliling aku. Tapi sebaliknya, lain pula cerita. Bila rapat ngan si A, si B pulak aku rasa tak rapat. Walhal A dan B langsung tak berkaitan. Or adakah ini hanya perasaan aku? i wish i can solve it.

Okeyh weng dah!!~ that's all..

No comments: