Monday, 19 July 2010

Jom berkelah ~


Jom berkelah!!~

Okeyh semalam aku dapat join geng putus fius wat gathering di air terjun batang kali. Lama jugak aku tak ikut serta program blogger ni, kali terakhir aku jumpa diaorang masa karaoke di the mines, itu pun kebetulan ikut Zaffril setahun yang lalu. Itulah first time jumpa Kak Heze, Qielah, Pojie Pooh, Ritz, Remy dan juga beberapa lagi rakan blogger yang aku tak ingat nama.

Kami semua berkumpul di stesen minyak Shell,Batu Caves.. Dari situ gerak ke batang kali, Birthday boy jer tahu jalan so dia lead the way. Sempat aku lelap jap~ sebab jalan bengkak bengkok, sebelum aku pening baik aku tido. hehehe then sambil tu amik serai pukul driver sebab mulut tak henti nak bahankan aku.. ggggrrr :p

Cari port, and bertuah kami sebab port tu paling elok cuma nak main air kena panjat memanjat la sikit. Kata Kak Heze "baru adventure".. Dah selesai susun makanan, ada yang gi main air terus termasuk aku dan ada juga yang tolong selesaikan bbq itu~

Sekali masuk air sejuk sangat kot~ so bertapa jap make use ngan suhu air tu. Lepak ngan anak-anak Kak Heze. Sangat cumil.. geram. :P hehe . Ada few games yang kami main, besh gak.. Kelakar pun ada, next time kena main lagi~ hehehe




Ouh perkelahan ni sehari selepas hari jadi Zaffril, apa lagi besday boy memang harus dikenakan so Am dah mandikan dia dengan air perap ayam tu. Haiyoo~ xsanggup :p hehe Cool besday boy sporting~ Memandangkan hari gelap nak hujan and kami decide untuk berkemas dan balik, yer la bahaya kot kalau hujan diatas sana..




Okeyh we end our perkelahan with photography session~
I do happy to join all of you, tersangat minta maaf if ada kekurangan, terdiam ke, terlebih cakap ke dan semuanya.~ Salam perkenalan buat yang first time jumpa. Untuk yang dah jumpa before, moga ikatan perkenalan ini kekal ke akhir hayat~


3 comments:

Hezesuze said...

aik anak2 akak cumil katenye...akak xcumil ke??? mihahahaha

seyes mmg hepening giler kan...wlpon hanya kenal di alam maya dan 2nd time jumpa mcam dah lama kenal kan kan...ngee

WaN HaQQ said...

Kak Heze - anak akak yang kecik sekali tu sgt comey bila berckp~ hehe suka sgt wan layan budak-budak..

Yezza sgt hyappening kot~ enjoy jer walaupun ada 2nd time and first time jumpa.. hehehe..

Akak comel anak akak tu mesti ikut mak dia.. jadi akak lagi super duper comel~

||| PöJìé PööH ||| said...

Best kann!
Len kali kne pakai 2-piece tau!
Hikis ;p

Love,
PojiePooh Abdullah