Wednesday, 21 July 2010

Bila Hujan

Hujan itu rezeki yang dikirimkan kepada kita hambanya~ Alhamdulillah

Awal aku bangun, usai menjalankan tanggungjawab kepadaNYA, melangut depan pc, macam biasa .. Ada orang tanya " haqq u tak bosan ke duk berkurung dalam bilik jer?" aku senyum susah nak jawab sebabnya terpulang pada individu itu sendiri bosan atau tidak.

Reply email teman aku, then melangut tengok mukabuku pulak~ reply komen kawan-kawan then baru bersiap nak gi kelas~ masuk bilik mandi dah menggigil, belum bukak paipnya lagi. Sesungguhnya air kat gombak, ni sangat sejuk.. mungkin sebab dikelilingi bukit-bukit ni kot~

Bersiap la sempoi jer sebab nak gi kelas jer kot~ jangan over bersiap nanti kena carut~ budak engin kat kampus aku ni semuanya pakai sempoi jer~

Dah off semua pc~ nak gi tempat motor hujan pulak lebat.. Nak jalan kaki sure bila sampai pintu kelas tu dah kena kunci.. Lecturer pagi ni memang strict sikit. Haiyooo mengharapkan hujan at least berkurangan supaya aku yang bawak motor slow ni tak kebasahan bila sampai kelas..

tapi tak jugak berkurangan~ now since dah 8.42pagi, ko berani nak ke kelas? kan ada kena suh duk luar kelas kan~ so end up aku update la blog ni...


=( Esok kena gi beli raincoat dah~ yg lama dah terkoyak.. when i turn to be incredible hulk~

2 comments:

flyz said...

beli je payung..

Hezesuze said...

dah tau nek moto beli ler baju ujan Wan oiii....huhu