Thursday, 25 February 2010

Murah.. Sangat Murah


Apakah yang murah?
Cuba anda tengok kat atas ni..
Nasi Ayam Goreng hanya RM 2.00

Skank kat kampung aku musim nasi macam ni kot..
Sekitar bandar pasir mas tu ramai giler orang berniaga nasi macam ni,
and aku sempat beli before and lauknya and nasi banyak okey..
kalau kat cafe aku agak-agak dengan nasi dan lauk macam tu at least
RM 4.50..

Tetiba aku rasa sangat bertuah
kalau dapat kerja kat kelantan untuk masa depan
banyak la duit aku leh saving..
hehehehe :p

3 comments:

Hezesuze said...

mmg murah tp nasi nya mesti ciput jek...huhu

WaN HaQQ said...

Kak Heze - Kalau kat KL ciput la kalau kat sana banyak akak~ memang kenyang okeyh.. hehe :P

wani syazwani said...

nak keje kat kelate jugak..hehe