Friday, 12 March 2010

PABM 2010 and Weekend!!~

It's friday!!
It's mean that we are going to meet weekend again..
and this entry is about last friday and last weekend..
It's sound weird with the statement above.. but i dont care then..

Haa aku sibuk sedikit dengan persediaan final dan juga nak submit segala macam benda, tetapi yang ado dapat fokus kat final tak kala lect masih gigih nak bagi assignment, nak bagi kuiz.. bila bercakap time management habis student dihempuk dengan pelbagai tuduhan tetapi bila terjadi macam ni, SALAH SIAPA?


Baiklah Congrat's untuk Syazwan Shuhaimi!!
Johan kategori Nusantara di Petandingan Akhir Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu 2010.


Sedikit cerita pasal penyokong dari uiam, kami bertolak agak lewat untuk ke sana ingatkan ada tempat and jalan smooth, tetapi berangan la kan.. End up kami tiba di picc jam 8.30 malam. Nasib baik pertandingan masih belum mula, kalau tak kami down. On the way kami bas cukup meriah mana taknya main teka nama lagu, nama movie and segala jenis game ada. Yang penting jalan yang jem tu tak rasa bosan sangat. Since dah lewat, so there will no seat yang available, so kami hanya duduk atas tangga jer, xpelah janji dapat tengok and menyokong kawan-kawan.



Sabtu


Semalam penat pun tak hilang
awal pagi dah dikejutkan, plan mereka nak ber skytrek
tetapi since kena ada pre book so xdapatlah mereka nak ber sky trek
alih-alih kami kayuh jer la basikal

kalau last week nak masuk rumah 4 musim tu tak dapat
sebabnya semua tinggal duit dalam kete,
kali ni pulak rumah 4 musim ditutup sebabnya
perubahan musim..

Kali ni kami berbasikal ke tempat yang kami xpergi last week, lagi mencabar since naik bukit yang tinggi pastu turun ke empangan yang sgt curam so pepahamlah naik naik balik pasni mmg hazab~ tapi seriously kawasan empangan tu sangat sunyi and air sangat jernih. So time sampai tu ada dua tiga orang sibuk duk memancing.




Tenang and Relax..
Ilang jap perasaan penat tu sebab dapat tgk keindahan pemandangan di situ.


Dari bukit cerakah, terus ke Masjid Shah Alam untuk bertukar pakaian then ke Sunway pyramid. We have our lunch and then karaoke till drop.
Thanks to Aiman sbb jadik driver kiteorang.. and zul menyanyi tak ingat!!~

p/s: pic selebihnya kat facebook

No comments: