Thursday, 3 November 2011

Birthday Celebration

Sambutan Jubli Perak!! Simple yet meaningful.. Ouh ahad lepas birthday aku! I am 25 years old now. Usually sambutan birthday aku biasa dan tak pernah disambut besar-besaran. Yup i agree i don't need a big celebration but what i need is with my people that i know and people who love me. Alhamdulillah like a dreams come true. Eventhough without my family, but all of them pun tetap ku anggap keluarga.
 
Malam birthday aku dikejutkan dengan kehadiran Faiez, Fakry and Jalil.. Diaorg berjaya mengejutkan aku dengan homemade cupcake, belon, kuih, dan 1 jag air. I'm crying because tak sangka they really come here with all those thing. Lagi terharu bila tahu diaorang gigih wat cupcake siap decoration semua. I feel happy and thanks to them. Lepas ni confirm tak boleh lagi nak sentap sentap ngan diaorang. How? like i care kan, sentap tetap sentap. So lepas ni kena plan la plak macam mana nak sambut birthday diaorang next year. =)
 
On Monday plak there are another birthday celebration. Memula plan nak gi lepak makan-makan kat Baskin Robin, tapi end up having dinner at TGIF Pavillion. Sambil dinner sambil bercerita memang best sebab dapat lepak ngan orang-orang yang kita kenal. Lepas makan dan bersembang, sekali lagi dapat kejutan.. biasalah kot kat TGIF all the crew came and nyanyi lagu birthday with Baskin Robin Ice Cream Cake. Meriah sekejap TGIF tu. Terus tiup lilin? tidak kena buli dulu oleh staff kat situ. I have to stand up on the chair and nyanyi lagu pape yang aku nak nyanyi kecuali lagu negaraku and lagu apa ntah lagi. Time ni malu tak yah cakap, malu sebab first time kot. Dah berani sikit cuba figure out lagu apa nak nyanyi. Entah macam mana time tu lagu ni jer keluar
 
"seumpana naskha yang terbuka, sesungguhnya tiada rahsia.. bacalah kenalilah siapa aku yang sebenar...."
 
then make a wish and baru dapat tiup lilin.. lepas sambung balik makan. Dinner kat TGIF ni ramai jugak, Okey Aunty Norlin, Madiha, Nana, Izat, Ewan, Acap, Syazwan and Zakwan. Dinner aunty sponsor, Cake Nana sponsor. Okey ucapan time kat TGIF tu pendek. So kat blog ni let me personally say something untuk semua.
 
Firstly, untuk mama and ayah.. i am happy and feel thankful dilahirkan dan dibesarkan oleh mama ngan ayah. Segala pengorbanan akan abe ingat sampai bila-bila and janji abe pada kalian berdua, i will make both of u happy and proud. Mama, even kita jauh terpisah di dua dunia yang berbeza you always alive in my heart. Untuk both my princess thanks sbb jadik adik yang baik pada abe even nakal sedikit.

Untuk Aunty, Izat, Syazwan, Nana, Ewan, Zack, Acap, Madiha.. malam itu i am so happy too. Mengenali kalian amat bermakna buat ceq. So if ceq ada buat salah silap for the future just tegur me directly. Hopefully this friendship kekal ke akhir hayat. Thanks a lot k for the food and cake. Besh!!

Untuk Faiez,Fakry and Jalil, thanks a lot.. i am happy and touched. Seriously happy.. You guys are also important in my life. 
 
Untuk kawan-kawan yang wish via sms, call semua thanks a lot. Ingatan korang buat aku adalah hadiah yang berharga for my birthday!!~ thanks 
I LOVE ALL OF YOU!!
MUUAHHXXXXX
















2 comments:

Zamri A. said...

Hepi bufday Wan Haq! Looks like our birthday beza cuma sehari jer. Cool...

WaN HaQQ said...

Zamri A. - Hey thanks!! Hepi Bufday to you jugak!! Btw u bila 31st? super cool la ni~ btw lagi terkejut bila u comment kat my blog.. selalu jer baca blog you..