Friday, 4 October 2013

Pejam pastu Celik

Celik pejam Celik..

Dah setahun aku kerja kat sini... best woo. Jap best ke? stressful tapi Alhamdulillah dah namanya rezeki. Jangan demand sangat kalau aku pun xdelah pandai mana..

Ok dah nak cukup setahun kerja barulah aku berani nak amik night shift yang cabarannya lagi berganda. Sebab handling customer is not and easy. Tapi amik lah challenge ni lagipun datang kerja and balik kerja jalan tak jem.. Best wooo!!

Sekarang ni kalau pasal life, aku sama jer macam dulu. If dulu stress macam mana nak habis belajar sekarang pulak macam mana nak jadi kaya. Eh xdelah sekarang ni pasal macam mana nak bayar hutang piutang masa belajar tu..

Teringin nak cuti jauh-jauh tapi fikir tanggungjawab tu aku hold dulu lah..

Dekat-dekat tu boleh la.. kan pasal tu lah bercuti jer kat batu pahat.. lepak kt sana pekena roti canai best. Best woo rasa macam kat kampung (kau dah kenapa xde kampung sendiri)..


Okey bebel sikit-sikit jer sebab xde idea nak sembang lebih..

No comments: